Het advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, bijbehorende vitaliteitsvraagstukken en mediation

Het advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, bijbehorende vitaliteitsvraagstukken en mediation

Myrthe van den Heuvel

Het is mijn missie om het arbeidsrecht voor iedereen begrijpelijk en werkbaar te maken. Iets waar we iedere dag mee te maken hebben, mag voor niemand onduidelijk zijn! Ik ben sinds 2012 advocaat en heb me vanaf dat moment toegelegd op het arbeidsrecht. Ik heb op verschillende middelgrote advocatenkantoren gewerkt en zowel een advies- als procespraktijk gedraaid. Het gros van mijn cliënten zijn de grotere werkgevers in het MKB.

…even kort bellen om de strategie af te stemmen, kan mijn cliënten veel geld besparen. Ik voed mijn cliënten – bij wijze van spreken – op om mij te bellen voordat ze handelen. Al is het maar om een paar minuten te overleggen.

Op deze manier bouw ik niet alleen een langdurige relatie op met mijn cliënten, ook weet ik exact wat er speelt en welke afwegingen er zijn gemaakt en nog gemaakt moeten worden. Als je mijn cliënten vraagt waarom velen van hen al jaren met mij werken, is een veelgehoord antwoord dat mijn adviezen niet alleen on point zijn maar ook strategisch van aard en in begrijpelijke taal. Iets dat de praktijk nodig heeft en dan pas wordt het arbeidsrecht begrijpelijk en werkbaar. Ik ben bereikbaar en beschikbaar, ook – of juist – op de momenten dat je het niet verwacht.

Het belang van kennis en scholing hoef je mij niet uit te leggen. Ik investeer graag in mijn eigen ontwikkeling en het bijhouden van kennis en kunde. Een greep uit mijn recente opleidingen:

  • 2010 – 2012 Universiteit Amsterdam, master Arbeidsrecht
  • 2017 – 2018: Grotius Arbeidsrecht (cum laude)
  • 2019 – 2021: Vitaliteitscoach bij Chivo

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staat het volgende rechtsgebied geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Arbeidsrecht

Nimble doet niet alles maar uitsluitend waar wij goed in zijn; het arbeidsrecht.
De ontwikkelingen volgt Nimble op de voet. Korte momenten voor strategisch overleg, kan een ondernemer veel geld besparen.

Vitaliteit

Groeien met – in plaats van ten koste van – je omgeving met behoud van je autonomie. Dat is vitaliteit! Waar bedrijven zich vaak richten op werkdruk om het ziekteverzuim te verlagen, heeft sociale steun hier de meeste invloed op.

Soms lukt het niet om een conflict in overleg met de ander te beëindigen. Een procedure bij de rechter kan volgen, maar niet voordat Nimble heeft bekeken of mediation een mogelijkheid is om het conflict alsnog te beëindigen.

Meld je aan voor Nimble Knows